Bart Hermus is sinds de oprichting in 2007 directeur/eigenaar van Transportbedrijf Hermus International. Vanuit Made geeft hij leiding aan een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers.

Hermus International staat bekend als een betrouwbare partner op het gebied van transport en op- en overslag in geheel Europa, met name in Duitsland. Dagelijks vertrekken meerdere transporten richting het Ruhrgebied en Zuid-Duitsland.

Het bedrijf verzorgt het transport en op- en overslag van koel- en vriesproducten, AGF, bloemen en planten, containers, pallets en scheepsbevoorrading. Hermus International is professioneel, oplossingsgericht en flexibel. De medewerkers streven altijd naar een goed eindresultaat en tevreden klanten. Kwalitatief goed maatwerk, materiaal en personeel zijn daarbij onmisbaar.

Van planning tot chauffeurs, iedereen is goed opgeleid. De chauffeurs spreken bovendien vloeiend Nederlands, Duits en Frans. Al het materiaal wordt goed onderhouden en voldoet aan de laatste milieueisen. Met een diversiteit aan opleggers is iedere vorm van transport mogelijk.